7.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 23:08

O bătrână de 93 de ani, păcălită să doneze 3 imobile și 200.000 de euro

spot_img

O femeie în vârstă de 93 de ani a fost păcălită de un bărbat de 50 de ani să-i doneze mai multe bunuri, case și bani din conturi, sub pretextul unor investiții profitabile.

Polițiștii îl aveau în vizor pe bărbatul care promitea bătrânilor singuri și bogați tot felul de investiții aducătoare de profit, pe numele acestuia fiind mai multe plângeri penale pentru înșelăciune.

El a fost prins în flagrant chiar la o bancă din zona Pieței Alba Iulia, unde era cu o bătrână de 93 de ani. Femeia se pregătea să-i transfere în conturi suma de 300.000 de lei.

Anchetatorii au stabilit că cel puțin în cazul acestei bătrâne, profitorul a reușit să o păcălească, în cursul acestui an, să-i doneze, dar prin contracte de vânzare-cumpărare, mai multe imobile din București. Casele, spun polițiștii bucureșteni, sunt în zonele de lux ale Capitalei – Piața Amzei, Mihai Eminescu, Dorobanți. Și nu doar casele și le-a pus bătrâna la bătaie pentru a face afaceri cu bărbatul de 50 de ani, ci i-a dat și ce mai avea prin conturi, 200.000 de euro.