2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:20
No menu items!

O bancă românească își premiază salariații performanți cu acțiuni

spot_img

Banca Transilvania: ”Calitatea de acţionar a Bank of Cyprus nu influenţează activitatea curentă a BT”

Banca Transilvania a decis distribuirea unui număr de aproximativ 447.000 de acțiuni către salariații băncii care au înregistrat performanțe deosebite în 2013. Pachetul oferit angajaților BT reprezintă 0,02% din numărul de acțiuni emise de instituția de credit.

”Prin rezoluția Consiliului de Administrație din 18 noiembrie 2013, în baza mandatului acordat prin hotărârea Adunării Generale Excepționale a Acționarilor din 30 aprilie 2013, s-a decis ca un număr de 446.531 acțiuni achiziționate în baza Hotărârii AGEA din 30 aprilie 2013 să fie alocate, cu titlu gratuit, către salariații din cadrul Băncii Transilvania cu performanțe deosebite în activitatea profesională”, se arată într-un comunicat transmis de BT către BVB.

Angajații care vor primi acțiunile trebuie să îndeplinească cel puțin trei criterii: s-au implicat activ în realizarea obiectivelor băncii, au obținut – cu ocazia evaluărilor anuale – cel puțin calificativul bine la obiectivele calitative individuale și la performanța în îndeplinirea fișei de post, își asumă strategia băncii pentru perioada 2013-2015, acceptă condiționările planului de fidelizare aprobat de CA-ul băncii pentru 2013 – 2015 și au o conduită morală, profesională și socială în acord cu standardele băncii, adoptate prin Codul de Conduită.

Angajaţii Băncii Transilvania (TLV) au mai primit în acest an, cu titlu gratuit, un număr de aproape 10 milioane de acţiuni ale băncii oferit prin programul de recompensare a acestora.

C.C.