14.6 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 4:45
No menu items!

O bancă din România, printre cei mai buni angajatori din Europa

spot_img

Clienții și o parte din angajații RBS România au trecut la UniCredit Țiriac Bank. Care sunt motivele!

UniCredit Țiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plasează banca printre angajatorii cu cele mai înalte standarde și practici de management al resurselor umane la nivel european.

“Cercetările noastre amănunțite au confirmat că UniCredit Țiriac Bank face parte dintr-un grup restrâns de angajatori de top, care ridică standardele de lucru la nivel internațional și dispune de cele mai bune practici pentru salariați”, a declarat Johann Labuschagne, Director în cadrul Top Employers Institute.

Potrivit unui comunicat al băncii, cercetarea internațională efectuată anual de către Institutul Top Employers recunoaște meritele angajatorilor de top din toată lumea pentru condițiile oferite angajaților, dezvoltarea talentelor pe toate palierele organizației și optimizarea continuă a practicilor de recrutare.

UniCredit Țiriac Bank este una dintre puținele companii care au primit certificarea exclusivă în 2014, alături de alte subsidiare ale grupului UniCredit.

Pentru a primi recunoașterea Top Employers 2014, companiile trebuie să fie certificate în cel puțin 5 țări europene. Cercetarea independentă a validat UniCredit Țiriac Bank ca parte a grupului de angajatori certificați Top Employers.

UniCredit Țiriac Bank a parcurs un proces de cercetare și audit în care au fost evaluate: cultura companiei, oportunitățile de carieră, training și dezvoltare, condițiile de lucru, beneficiile de bază și pachetul de beneficii secundare.

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la bază trei niveluri de evaluare: o cercetare complexă bazată pe informații factuale, interviuri cu reprezentanții companiilor și o evaluare comparativă a companiilor participante. Metodologia este certificată de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditată de Grant Thornton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.

”Suntem o organizație orientată spre inovație și menținerea unui mediu de lucru dinamic și performant. Certificarea Top Employers, primită pentru al treilea an consecutiv, vine să confirme angajamentul pe care îl avem pentru dezvoltarea angajaților noștri și a culturii organizaționale în ansamblul său”, a declarat  Alina Drăgan, Vicepreședinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Țiriac Bank.

UniCredit Țiriac Bank este parte a grupului UniCredit, având 600.000 de clienți activi în România, prin intermediul a 188 sucursale.

Grupul UniCredit este prezent pe piața din România și prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) și UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

C.C.