O Ambulanță care transporta un pacient a fost spulberată de un taximetrist. Șase oameni au fost răniți

Un accident grav în care a fost implicată o Ambulanță în misiunea a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătăt în Cluj-Napoca.

În jurul orei 2. 20, o Ambulanța care transporta un pacient spre spital a fost lovită violent de un autoturism. Accidentul a avut loc chiar în centrul Clujului, potrivit Mediafax.

Din impact Salvarea s-a răsturnat, iar pacientul a rămas prins în interior. Alte două persoane din autotursim au rămas și ele încacerate. 

La fața locului au intervenit două autospeciale şi cinci ambulanţe SMURD şi SAJ pentru a acorda îngrijiri medicale răniților, în total, în număr de șase. 

“Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni şi au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistenţa medicală de urgenţă”, a arătat ISU Cluj.

Polițiștii clujeni spun că șoferul ambulanței, un bărbat de 43 de ani din Dej, a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, conform Mediafax. 

Toate cele șase persoane rănite în accident au fost transportate la spital.

 

NICIUN COMENTARIU