1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 10:02
No menu items!

O aeronavă a aterizat de urgenţă pe Aeroportul “Henri Coandă” UPDATE

spot_img

O aeronavă a aterizat de urgenţă pe Aeroportul "Henri Coandă"

  • UPDATE

Pasagerul din cauza căruia o aeronavă a aterizat de urgenţă pe Aeroportul “Henri Coandă” este un cetăţean danez şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie “Alexandru Obregia” din Capitală.

“Pacientul a fost internat de urgenţă, pentru stabilirea diagnosticului. Este cetăţean danez. A venit însoţit de prietena lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Rodica Năstase. Potrivit acesteia, o echipă medicală va face investigaţiile de specialitate, pentru stabilirea diagnosticului.

Cursa FHY 483 Antalya – Copenhaga, aparţinând companiei aeriene Freebird Airlines, a aterizat de urgenţă, joi, la ora 13.54, pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Bucureşti, cauza fiind, conform mesajului trannsmis de pilotul comandant, un conflict la bord, a informat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Comandantul aeronavei a solicitat asistenţa poliţiei şi a ambulanţei, la aterizare. La bordul aeronavei erau 196 de pasageri. Unul dintre pasageri a fost rănit, fiind preluat, alături de soţia sa, de ambulanţa aeroportului. Aeronava a aterizat în siguranţă, traficul aerian la “Henri Coandă” desfăşurându-se în condiţii normale.

Aeronava şi-a reluat zborul spre Copenhaga în jurul orei 15.40, având la bord 194 de pasageri.

O aeronavă a companiei Freebird Airlines a aterizat de urgenţă pe Aeroportul “Henri Coandă”, joi, din cauza unor incidente la bord, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Teodor Postelnicu.

Aeronava a plecat de la Ankara cu destinaţia Copenhaga, a precizat Postelnicu.

În urma incidentelor de la bordul aeronavei, echipajul a cerut să aterizeze de urgenţă pe Aeroportul “Henri Coandă” Bucureşti. Aeronava a aterizat la ora 13.54, echipajul solicitând asistenţa cabinetului medical şi intervenţia poliţiei, a mai spus Teodor Postelnicu.

R.D.