13.3 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021 - 1:54

FOTO Nuntă uriașă în Oaș. 1700 de oameni au petrecut ca înainte de pandemie. Nunta s-a terminat cu un dosar penal

spot_img

Nunta a avut loc în în localitatea Târşolţ. Mirii au avut 1700 de invitați, în condițiile în care localitatea are o populație totală de 3000 de locuitori. La nuntă au cântat Andra și cîteva vedete din muzica populară. Poliţiştii şi procurorii din Satu Mare au deschis dosar de cercetare penal pentru combaterea zădărnicirii bolilor, iar organizatorul a fost amendat. Cu 5.000 de lei.

Invitații au venit în valuri, iar mirii au avut parte de o nuntă cum nu s-a mai văzut de aproape doi. 1700 de oameni au venit să chefuiască în stil mare la sala de evnimente din localitatea Târşolţ. Au fost încălcate toate măsurile impuse de pandemie.

Autoritățile s-au autosesizat la apariția în spațiul public a unor filmulețe de la uriașa nuntă.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la desfăşurarea unei nunţi la data de 30.08.2021, pe raza localităţii Târşolţ, la care ar fi participat aproximativ 1.700 de persoane, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis, marţi, IPJ Satu Mare.

Numărul maxim de persoane care pot participa la evenimente private este de 400, dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau au fost testaţi.

În localitatea unde a avut loc evenimentul rata de infectare este de 2,21 la mie, fiind impuse restricţii în derularea evenimentelor şi funcţionarea operatorilor economici.

C.Dumitrescu