7 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 18:44
No menu items!

Nuntă la Rahova. Radu Mazăre se va căsători în spatele gratiilor

spot_img

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita, pe Roxana Mihalache şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, a anunțat, vineri, fratele fostului edil, Mihai Mazăre. 

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e şi ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, care şi el vrea să-şi ia prietena în casătorie. O să fie două nunţi într-una. Nu o să fie o petrecere. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii. Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat”, a mai declarat Mihai Mazăre, conform Mediafax.

El a mai precizat că fratele său și-a cerut iubita în căsătorie la telefon: „Nu cred că a îngenuncheat (…) are un costum, cel cu care se duce la termene, la instanță. Încă nu s-a decis cine o să fie naşii. Nu ştie cum se poate face cununia religioasă şi dacă poate să vină cu naşi, cu preot aici. Din ce ştiu, sunt 10 persoane au voie să participe”.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar având de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor. El este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Roxana Mihalache este designer și a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta la evenimentele organizate la Constanța.