1.4 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 11:50
No menu items!

Nuntă fără mire la Botoșani. A fost depistat cu COVID și nu a avut voie să intre în restaurant

spot_img

Situație neașteptată la o nuntă din Botoșani. Mirele a fost depistat pozitiv și nu a putut să ia parte la petrecerea din restaurant.

Siguri că totul va fi în ordine şi mai ales pentru că testul nu putea fi mai vechi de 72 de ore, cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nunta programată în weekendul trecut. În urma testului, mirele a fost depistat însă pozitiv.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor, conform Monitorul de Botoșani.

Pentru că totul era deja programat, cei doi tineri au fost protagoniştii uneia dintre cele mai neobişnuite petreceri de nuntă. Au făcut petrecerea fără mire, iar mireasa a avut parte de dansul mirilor, dar însoțită de tatăl ei.

                                                                                                                    Adina Silav