28 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 13:25
No menu items!

Nuntă a familiei Halep, oprită de poliție

spot_img
O nuntă a unei verișoare a Simonei Halep, desfășurată pe terasa unui restaurant din municipiul Constanța cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de polițiști și jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, criminalistică și rutieri pentru efectuarea primelor verificări, în urma primirii unui apel la 112.

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța. Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane”, a informat IPJ. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.