5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:33
No menu items!

Noul prefect al județului Dolj, învestit în funcție de Gabriel Oprea

spot_img

Sorin Răducan a depus jurământul de credință în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Instituției Prefectului Județului Dolj

sorin-raducan

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea l-a învestit vineri în funcția de prefect al județului Dolj pe Sorin Răducan. Acesta a depus jurământul de credință în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Instituției Prefectului Județului Dolj.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, cu această ocazie, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul afacerilor interne, a susținut că are încredere și mari speranțe în ceea ce privește întreaga echipă din administrația județului Dolj, de la nivelul Consiliului Județean, Prefecturii județului și Primăriei orașului Craiova, subliniind însă că, față de toate aceste instituții, așteptările populației sunt cele mai mari.

Gradul cel mai mare de aşteptare îl au cetăţenii judeţului de la Guvernul României şi de la administraţiile locale. Orice om îşi doreşte să trăiască în siguranţă, să-şi ducă liniştit copiii la şcoală, să găsească rezolvare pentru problemele sale, cu ajutorul funcţionarului de la ghişeu. Aşa înţeleg oamenii dacă administraţia publică locală îşi face sau nu datoria.

Gabriel Oprea
vicepremier pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne

Vicepremierul Gabriel Oprea i-a mulțumit fostului prefect pentru activitatea desfășurată și i-a urat succes lui Sorin Răducan în noua funcție publică.

La festivitatea de învestire în funcția de prefect au mai participat: președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, primarul Craiovei, Olguța Vasilescu și alți reprezentanți ai autorităților locale.

R.D.