1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 13:05
No menu items!

Noul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu: “Nu sunt multe de spus, sunt multe de făcut”

spot_img

Sorin Grindeanu, noul ministru al Transporturilor, care a preluat mandatul de la ministrul interimar Dan Vîlceanu, a declarat, vineri, că “la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii nu sunt foarte multe de spus, ci sunt multe de făcut şi mi-aş dori să am un mandat care să înceapă să se vadă în lucruri concrete”.

“Nu am venit la acest minister să caut vinovaţi, dar asta nu înseamnă că dacă voi găsi, nu vor fi spuşi. Am venit în primul rând să încercăm să deblocăm, să facem lucruri bune pentru români, să începem să plătim din datoria pe care statul în aceşti 30 de ani o are faţă de cetăţenii săi. Mi-aş dori să am un mandat care să fie unul care să înceapă să se vadă în lucruri concrete”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a dat asigurări că va merge pe şantiere pentru a vedea “cu ochii lui” cum se desfăşoară lucrurile.

Cred că la acest minister nu sunt foarte multe lucruri de spus, ci sunt multe lucruri de făcut şi, dacă o să aveţi timp, dacă o să aveţi disponibilitate, să ştiţi că sunt un om căruia îi place foarte mult să meargă să vadă cu ochii lui cum se desfăşoară lucrurile”, a mai spus ministrul.

Sorin Grindeanu a făcut referire şi la planul pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, de aproape 73 de miliarde de euro, care se află în negocieri la Comisia Europeană, precizând că va merge la Bruxelles pentru a grăbi aprobarea sa.

M. Nedelcu