13.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 20:11
No menu items!

„Noul Grup de la Cluj” îl amenință pe Ludovic Orban cu DEMISIILE

spot_img

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, amenință conducerea centrală a partidului cu demisia sa și a 70 de primari din județ, dacă nu se acceptă numirea unui alt prefect în acest județ, din partea PNL. 

Scrisoarea organizației PNL Cluj este adresată președintelui partidului, Ludovic Orban și premierului Florin Cițu. Noul „Grup de la Cluj” arată că este inacceptabilă numirea unui prefect din partea UDMR în acest județ.

„Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism.

PNL deținea postul de Prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj.

Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție.

Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc.

Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem”, se arată în scrisoarea PNL Cluj.

În încheiere, Alin Tișe cere „îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern” și numirea ca prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj. El subliniază că scrisoarea este semnată de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni, dar „numărul celor nemulțumiți de aceasta decizie este însă infinit mai mare„.

Emanuel Stan