Noul film al lui Tom Cruise, întrecut în boxoffice-ul american de o dramă romantică

Drama este o adaptare a succesului literar cu același nume al lui John Green

 tom cruise - the age of tomorrow

Drama romantică “The Fault in Our Stars”, avându-i în distribuție, printre alții, pe Shailene Woodley și Ansel Elgort, a reușit încasări de 48,2 milioane de dolari la sfârșitul săptămânii trecute, ocupând primul loc în clasamentul BoxOffice, potrivit EFE.

Filmul, în regia lui Josh Boone, este o adaptare a succesului literar cu același nume al lui John Green și a fost realizat de studioul de film american 20th Century Fox cu un buget de circa 12 milioane de dolari.

Este al doilea cel mai bun debut al unei drame romantice, după succesul obținut anul trecut de “The Great Gatsby”, cu încasări de 50 de milioane de dolari datorită prezenței lui Leonardo DiCaprio.

Pe locul al doilea s-a situat “Maleficent”, cu încasări de 33,5 milioane de dolari, urmat de noul film al lui Tom Cruise, “Edge of Tomorrow”, cu 29,1 milioane de dolari.

Următoarele două locuri au fost ocupate de „X-Men: Days of Future Past”, cu încasări de 14,7 milioane dolari, și „A Million Ways to Die in the West”, cu Seth MacFarlane ca regizor și interpret, cu încasări de 7,2 milioane de dolari.

C.A.

NICIUN COMENTARIU