19.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 3:10
No menu items!

Noua strategie de vaccinare: Vă invităm la castel!

spot_img

După campania de vaccinare derulată la Castelul Bran, un nou „maraton” va fi organizat într-o altă locație încărcată de istorie: Castelul Corvinilor. Un centru de vaccinare va fi organizat pentru localnici și turiști în acest weekend, în zilele de 15 și 16 mai, dar și pe 22 și 23 mai. Serurile administrate vor fi Pfizer și Johnson&Johnson. 

Potrivit Primăriei Hunedoara, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea alege între doze Johnson&Johnson – tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără să mai fie nevoie de un rapel, şi Pfizer – tip de vaccin pentru care e nevoie şi de rapel.

„Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activităţii, este indicat să contactaţi, în prealabil, personalul centrului, la numerele de telefon 0770.472.363 sau 0771.074.262 (în cazul în care linia este ocupată, vă rugăm să lăsaţi un mesaj prin aplicaţia WhatsApp la unul dintre cele două numere şi veţi fi contactat ulterior)”, a menţionat, miercuri, Primăria Hunedoara pe pagina oficială de Facebook.

Aceleaşi numere de telefon sunt disponibile şi pentru grupurile de turişti care intenţionează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică şi doresc să beneficieze şi de vaccinul anti-COVID Johnson&Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor.

Centrul de la Castel va funcţiona sâmbătă şi duminică între orele 9.00 – 20.00.