-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 6:14
No menu items!

Nouă mașini avariate după ce o clădire dezafectată a ars în totalitate, în Slatina

spot_img

Nouă mașini au fost avariate, în noaptea de duminică spre luni, după ce o clădire dezafectată a ars în totalitate, în Slatina.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în municipiul Slatina, pe strada Pitești, pentru lichidarea unui incendiu puternic, izbucnit la o clădire dezafectată.

Clădirea, cu suprafața de peste 120 de metri pătrați, a ars generalizat, iar mai multe autoturisme parcate în apropierea acesteia au fost afectate din cauza căldurii degajate de incendiu.

„Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore. În urma evenimentului clădirea a ars în totalitate și au fost avariate nouă autoturisme parcate în zonă. Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații închise, cel mai probabil de către o persoană fără adăpost”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

                                                                                                                   Adina Silav