27.1 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 19:12
No menu items!

Noua lună, Brumărel, ne aduce LUNĂ NOUĂ

spot_img

A 10-a lună a anului, octombrie sau Brumărel, așa cum este numită în popor, se apropie cu pași repezi și aduce cu sine o serie de evenimente astrologice extrem de interesante. Printre acestea, cel dintâi moment astral important, este LUNA NOUĂ în Balanță, care vine pe data de șase octombrie.

Brumărel este denumirea populară a lunii octombrie, luna în care, așa cum o zice și numele, cade bruma, apare promoroaca, iar vântul bate mai cu putere, toate acestea prevestind o iarnă blândă.

Dacă în această lună va ploua mărunt, se spune că iarna va fi grea. 

Octombrie e o lună cu o încărcătură emoțională puternică; ne vom aminti de copilărie, părinți, de legumele bunicii coapte pe plită, de dovlecii ciopliți cu atâta pricepere de bunicul.

Încep pregătirile pentru iarnă, iar la sate, oamenii se vor ocupa în special de treburile gospodăriei.

Este de asemenea perioada propice însămânţărilor de toamnă, curăţatului grădinilor şi livezilor, a sufletului și a gândului.

Asemeni pregătirii materiale a celor trebuincioase pentru anotimpul rece, este necesar să ne pregătim și spiritual și să aprovizionăm cămara sufletelor noastre.

Cea mai potrivită zi pentru acest proces de curățare, introspecție, meditație, setare de scopuri, este ziua de 6 octombrie, care ne întâmpină cu Luna Nouă.

Lună nouă în Balanță, primul mare eveniment astral al lunii, este cu precădere impactantă pentru zodiile de apă și de foc.

Așa că, dragi Raci, Scorpioni, Pești, Berbeci, Lei, Săgetători, sunteți sfătuiți să vă ocupați în această zi, de echilibrul  relațiilor profesionale și familiale!

Ce se întâmplă mai exact, la nivel astrologic?

Luna și Soarele se întâlnesc în casa IX, în Balanță, pe gradul 13-14, iar energiile acestei conjuncții se îndreaptă spre domeniile guvernate de acest sector al cerului, cum ar fi:
călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, studii superioare, procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, etc, favorizând parteneriatele, noi contracte și investiții de mare succes pe viitor. 

Așa că, e bine să profitați din plin de asta!

Luna Nouă este un moment bun pentru schimbări radicale, pentru a ne elibera de ce nu ne mai servește.

Balanța, energia care îmbracă această lună, îndeamnă către armonie, echilibru, dreptate. Putem folosi această energie proaspată pentru a ne îmbunătăți  pe noi înșine și pentru a îmbunătăți conexiunile actuale.

Tot pe data de șase octombrie, Pluto iese din retrogradarea în Capricorn, iar asta înseamnă că zodiile de aer și de pământ vor simți nevoia să facă  schimbări importante în viața sentimentală.

Gemenilor, Balanțelor, Vărsătorilor, Taurilor, Capricornilor, Fecioarelor, vă urez inspirație, curaj și înțelepciune în ce privește deciziile de natură amoroasă!

Până data viitoare, luați-vă timp, un ceai și o pătură și lăsați-vă ghidați de energiza fantastică a acestei perioade!

L. Lu.