9.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 9:57

Noua declarație pe propria răspundere: cum arată și de unde poate fi descărcată

spot_img

Declarația pe propria răspundere a devenit din nou obligatorie în unele localități din România, declarate în scenariul roșu din cauza incidenței mari a cazurilor Covid, iar autoritățile au aprobat noi restricții. Românii care lucrează pe timp de noapte au nevoie de o adeverință de la angajator, pentru a putea circula.

Declarația pe propria răspundere se descarcă  de aici.

Autoritățile au anunțat noi restricții, de luni, 27 septembrie.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activitatea în spaţii închise în domeniul sălilor de sport şi/sau fitness este permisă fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului cu asigurarea unei suprafeţe de minimum 7 mp pentru fiecare persoană.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2.
Acesta nu trebuie să fie mai vechi de 48 de ore, a transmis Prefectura București.

                                                                                                   C.D.