20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:00

Nou incident armat în apropiere de Paris. O polițistă a murit / UPDATE

spot_img

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris

atac-armat

  • UPDATE

Polițista rănită grav în incidentul armat care a avut loc, joi dimineață, la sud de Paris, a murit.

  • UPDATE

Autorul incidentului armat din regiunea pariziană a reuşit să fugă

Autorul incidentului armat care a vizat poliţişti municipali, joi dimineaţă, la sud de Paris, şi care s-a soldat cu doi răniţi, dintre care o poliţistă aflată în stare critică, a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, a anunţat ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.

Procurorul Republicii va declanşa acţiunea publică, astfel încât autorul acestei crime să fie imediat identificat şi să poată fi arestat“, a declarat ministrul, care s-a deplasat la Montrouge, în suburbia pariziană, unde s-a desfăşurat incidentul armat.

Doi poliţişti au fost răniţi într-un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, relatează TF1, în pagina electronică.

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris. Doi poliţişti municipali “sunt la pământ”, a declarat o sursă din cadrul poliţiei.

Potrivit surselor TF1, unul dintre poliţişti este grav rănit.

Agresorii, în număr de doi, au fugit la bordul unei maşini albe, Clio.

Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.

Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legătură cu atacul asupra săptămânalului satiric francez “Charlie Hebdo”.