30.8 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 13:49
No menu items!

Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală în minivacanța de 1 mai

spot_img

 Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon

Toate cele nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură asistenţa medicală în minivacanţa de 1 Mai, iar Direcţia de Sănătate Publică asigură un serviciu permanent în această perioadă.

Începând de joi până duminică, vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

Serviciul de Ambulanţă al Bucureşti-Ilfov (SABI) va avea program normal de lucru în perioada 1 – 4 mai, iar Serviciul de Ambulanţă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în Capitală.

Totodată, în perioada minivacanţei, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

C.A