9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 22:08
No menu items!

Nouă români ar fi murit, de fapt, în accidentul din Spania

spot_img

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, miercuri, că autoritățile verifică informațiile potrivit cărora al nouălea român – care ar fi fost chiar șoferul – se afla, în momentul accidentului, în microbuzul spulberat de un TIR pe A7, lângă Alicante

autopista-fantasma

Reprezentanții Ambasadei României la Madrid și Consulatului de la Castellon de la Plana, în colaborare cu autoritățile spaniole, verifică, în cazul accidentului rutier din Spania, ipoteza existenței unei a noua persoane, care ar fi fost chiar șoferul, despre care rudele victimelor susțin că s-ar fi aflat în microbuz.

Potrivit unor informații trimise miercuri, de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), la solicitarea AGERPRES, autoritățile spaniole au demarat noi căutări la fața locului pentru găsirea trupul acestuia.

Autoritățile spaniole iau în calcul posibilitatea ca șoferul să fi fost aruncat din mașină la momentul impactului“, arată MAE.

Au fost deja identificați opt cetățeni români morți în accidentul produs pe autostrada AP-7m în apropiere de localitatea Granja de Romamora, provincial Alicante din Spania.

Identificarea s-a realizat pe baza informațiilor oferite de rude și în urma verificărilor făcute la Aeroportul din Valencia, de unde cetățenii români urmau să ia zborul Wizzair din data de 22 iulie 2014, de la ora 21.40, cu destinația România“, se arată în comunicatul MAE.

Mai mulți români și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut în provincia Alicante, după ce un camion a trecut pe contrasens și a lovit furgoneta în care se deplasau.

R.D.