5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:49
No menu items!

Nouă morţi şi cel puţin 15 răniţi, într-un accident de autocar produs în SPANIA

spot_img

Nouă morţi şi cel puţin 15 răniţi, într-un accident de autocar produs în SPANIA

Nouă persoane au decedat şi alte cel puţin 15 au fost rănite într-un accident de autocar produs în centrul Spaniei, în apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anunţat luni serviciie de intervenţie regionale.

„Confirmăm nouă decese, cinci răniţi grav şi peste zece răniţi uşor în accidentul de autocar”, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a serviciilor de intervenţie din regiunea de Castilla şi Leon.

Serviciile de intervenţie au anunţat într-un comunicat că au primit luni dimineaţa un apel de urgenţă semnalând că un atocar “s-a răsturnat” în zona satului Tornadizos de Avila, la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Madrid, şi adăugând că existau persoane “blocate în interiorul autocarului”.

”Șoferul autobuzului, care făcea legătura între Seranillos şi Avila, a pierdut controlul volanului şi, după ce a lovit un taluz, s-a răsturnat peste un parapet, potrivit ziarului „ABC”.

Două unităţi mobile pentru terapie intensivă, două elicoptere echipate pentru urgenţe medicale şi zece ambulanţe au fost trimise la locul accidentului, au precizat serviciile de intervenţie.

T.E.