15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 5:48
No menu items!

Norocoșii zodiacului în noiembrie: zodiile care dau lovitura luna aceasta

spot_img

Astrele se aliniază pentru trei zodii în luna noiembrie, aducând un val de pozitivitate și oportunități.

Nativii norocoși ai lunii noiembrie 2023 sunt încurajați să își îmbrățișeze optimismul și spiritul de aventură în această lună, deoarece asta i-ar putea duce la călătorii semnificative, activități educaționale și reușite personale. 

Profită de zi, Săgetătorule!

Dacă ești Săgetător, consideră această lună un moment ideal pentru a porni în noi călătorii sau pentru a continua să înveți. Planificarea unei călătorii sau înscrierea la un curs se aliniază perfect cu norocul prognozat de zodia ta. Mai mult, orice obiectiv profesional sau personal pe care ți l-ai propus este mai ușor de atins acum, cu cosmosul în favoarea ta.

Astrologii de la Astrotalk subliniază trăsăturile prin excelență ale Săgetătorului: căutarea aventurii, optimismul și o independență feroce. Dragostea acestui semn zodiacal pentru libertate și explorare este bine cunoscută, iar capacitatea lor de a vedea partea bună din orice situație este lăudabilă. În această lună, aceste caracteristici sunt superputerile tale, ghidându-te spre succes și împlinire.

Ascensiunea Capricornului către succes

Capricorni, a venit timpul să vă valorificați forța interioară și ambiția. Odată cu Saturn, planeta care vă guvernează, care își încheie retrogradarea, calea voastră spre realizare este mai clară ca niciodată. Pe măsură ce se apropie sezonul Săgetătorului și Marte în Săgetător, anticipează un impuls de noroc, mai ales în carieră.

Saturn este planeta care vă guvernează – stăpânul sarcinilor, realistul responsabil, grefierul, cel care spune adevărul cu ochiul liber. Saturn devine direct după o retrogradare de cinci luni (când este posibil să te fi simțit puțin pierdut, zădărnicit sau confuz cu privire la direcția în care te îndreptai), ceea ce dezlănțuie toată înțelepciunea ta saturniană, determinarea și ambiția feroce. Sunteți un alpinist, un succes-er, un campion. Știi ce îți dorești acum și poți vedea calea spre asta, chiar dacă este o ascensiune lungă sau abruptă. Începeți acum. Începeți aici.

Norocul Balanței la sfârșitul toamnei

Pentru Balanțe, mutarea lui Venus în semnul tău pe 8 noiembrie înseamnă o perioadă de abundență, în special în dragoste și finanțe. Alinierea confortabilă a lui Venus cu Balanța îți sporește calitățile naturale de sociabilitate, echilibru și inteligență, atrăgând și mai mult noroc în viața ta.

Balanță, ești un analist înnăscut și un gânditor profund, îți place să întorci lucrurile în pe toate părțile. Această lună este un moment fericit pentru aceste căutări intelectuale, deoarece Luna nouă în Scorpion, pe 13 noiembrie, îți deschide percepțiile asupra a ceea ce se află în interior. Aruncă o privire în propriul subconștient și scoate-ți la iveală adevăratele tale dorințe de activare.

Luna plină în Gemeni din 27 noiembrie îți deschide creierul către noi orizonturi, către „afară”, către necunoscut și către dincolo. Ce este posibil? Ce urmează să fie explorat în viața ta? Unde vreți să mergeți? Pe cine ați dori să întâlniți? Sunt încă atât de multe de făcut.