23.3 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 21:25
No menu items!

Norocoșii de la Loto și-au ridicat, joi, premiul. Cine sunt câștigătorii

spot_img

extragere-loto-6-49

Câștigătorii premiului în valoare de peste 2,5 milioane de euro la Loto 6/49 s-au prezentat, joi, la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica banii. Posesorii biletului sunt doi români, soț și soție, care locuiesc în străinătate.

Biletul a fost completat cu trei variante simple, toate fiind câștigătoare, și a fost jucat la o agenție loto din Oradea. Cuplul de români a venit într-o vacanță în România și, văzând valoarea câștigului, a decis să joace la Loto.

Valoarea premiului a fost de peste 11,3 milioane de lei, iar prețul biletului – de numai 30 lei. Premiul a fost obținut în urma tragerii suplimentare Loto 6/49 din 15 septembrie, organizată cu ocazia aniversării a 107 ani de la înființarea Loteriei Române.

Cei doi români au declarat că au mai jucat atât la Loto 6/49, cât și la celelalte jocuri loto, dar până acum nu au obținut câștiguri semnificative.

Statistica Loteriei arată că numerele extrase cel mai des la Loto 6/49 sunt: 13, 36, 33, 29, 12, 9, 41, 5, 49. Loteria Română a înregistrat, în prima jumătate a acestui an, un profit-record de 76,3 milioane de lei, mai mult decât dublul celui înregistrat în perioada similară a anului trecut, arată datele transmise de companie pentru Sursa Zilei.

În aceeași perioadă, contribuția Loteriei la bugetele de stat s-a apropiat de nivelul contribuției pe întreg anul trecut. Precizăm că Loteria plătește impozite pentru câștigurile oferite, iar acestea cresc în funcție de sumele câștigate.

D.M.