16.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 6:56

Norma de hrană din spitale a fost mărită cu …1 leu. PSD acuză: “ Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România”

Social – democrații acuză guvernanții, după ce norma de hrană pentru pacienții din spitale, promisă la 16 lei, a fost stabilită la 11 lei.”Guvernul USR Plus PNL m-a mințit pe mine, managerii de spitale din România și pe toți oamenii care sperau că nu vor mai fi ținuți flămânzi în spitale”, precizează Partidul Social Democrat.

“Luați 1 leu. Săracilor! Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei . Ați amânat cât ați putut de mult proiectul de lege inițiat de mine și de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei. Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanți care se joacă cu viețile oamenilor. Care una zic, alta fac!  Florin Cîțu, ai mințit și meriți soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă”, au scris social – democrații pe Facebook.

Ministerul Sănătății elimină, în sfârșit, plafonul maxim al alocației de hrană din spitale. Proiectul, în dezbatere publică