1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 8:02
No menu items!

Noiembrie cu eclipsă de lună și luna-n casa Taurului

spot_img

A doua decadă a lunii noiembrie aduce cu sine o eclipsă de Lună, dar și Lună Plină în Taur. Data de 19 noiembrie 2021 este gazda acestor evenimente astronomice şi astrologice care vor pune toți nativii în fața unor situații-limită.

De obicei, Luna Plină este un moment bun pentru a acţiona spre îndeplinirea ţelurilor noastre.

Totuşi, având o eclipsă în acelaşi timp, ne putem aştepta la surprize şi întorsături neaşteptate, de aceea, este bine să nu ne manifestăm dorințele, ci să așteptăm să treacă această perioadă.

Eclipsele reprezintă o eliberare de tot ce este vechi, de toate lucrurile pe care le-am adunat și care ne încarcă. 

Este un moment oportun să lăsăm în urmă versiunea noastră veche, lucrurile și poate chiar oameii care ne țin țintuiți într-un trecut cenușiu și să căutăm o nouă cale, perspectivă, un alt sens.

Este posibili să experimentăm o oarecare rezistenţă sau ezitare în faţa schimbărilor care ar putea apărea în viaţa noastră,  este o perioadă în care ne putem simţi credinţele şi convingerile provocate, tocmai pentru că Taurul, care va fi gazda acestei faze ale lunii, este un semn fix, împământenit.

Luna Plină în Taur ne pune față în față cu lucrurile de care obișnuisem să fugim şi, totodată, ne obligă să ne asumăm anumite responsabilități.

Dar tot Taurul este un semn al confortului şi indulgenţei, așa că, trebuie să ne facem timp să ne ocupăm mai mult de nevoile noastre, de dorinţe şi de micile plăceri ale vieţii.

Eclipsa de Lună ne pune în fața unor situații legate de bani, hrană și resurse și afectează mai mult femeile, afectează emoțiile acestora, metabolismul, funcțiile endocrine, segmentul ORL și chiar fertilitatea.

Luna va forma un aspect cu Pluto, planeta renaşterii, lăsând astfel adevăruri ascunse să iasă la suprafaţă.

Ziua de 19 noiembrie vine cu o încărcătură destul de mare, așa că, este important să fim pregătiți pentru noi descoperiri, informaţii ce ne vor surprinde sau  vor schimba ce ştiai până acum!