Noi șefi în DNA, numiți de CSM

Noi șefi de secții au fost numiți, joi, în cadrul DNA, prin decizia Secției de procurori a CSM, așa cum Sursa Zilei prezenta în urmă cu săptămâni.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, numirea a cinci procurori în funcţii de conducere la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Astfel, au fost numiţi şefi la structurile teritoriale Alba Iulia şi Bacău, dar şi procurori şefi la servicii din cadrul structurii centrale, printre care şi serviciul care se ocupă de interceptări.

Lista numirilor:

1.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului VÂRLAN COSTIN, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 12.10.2018.

2.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului Tehnic din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului AMARIEI IOAN, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 16.11.2018.

3.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului informaţiilor clasificate şi de centralizare a datelor privind corupţia din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului BAIAS HORAŢIU OVIDIU, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 12.10.2018.

4.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Alba Iulia din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei BOICEAN AURELIA DANUSIA, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 12.10.2018.

5.Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Bacău din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei HRINCESCU MARIA CORNELIA, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 12.10.2018.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU