10.9 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 14:53
No menu items!

Noi restricții în Olanda. Cazurile de Covid au crescut cu 45% într-o săptămână

spot_img

Olanda va introduce noi restricţii legate de coronavirus în această săptămână, pentru a încerca să reducă incidenţa epidemiei de COVID-19, a anunţat luni ministrul olandez al sănătăţii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

Ţările de Jos vor introduce noi restricţii legate de coronavirus în această săptămână, pentru a încerca să reducă incidenţa epidemiei de COVID-19, a anunţat luni ministrul olandez al sănătăţii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

„Suntem nevoiţi să luăm noi măsuri. Numărul pacienţilor COVID-19 din spitale creşte rapid”, a declarat De Jonge. El nu a oferit detalii despre noile măsuri, care urmează să fie decise marţi.

Postul de televiziune NOS a informat că probabil guvernul va impune obligativitatea măştii sanitare în numeroase locuri publice şi va extinde utilizarea certificatului COVID-19 ca dovadă a vaccinării sau a testării negative recente.

Numărul noilor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în Olanda este în creştere de o lună, săptămâna trecută atingând cel mai mare nivel începând din luna iulie, potrivit Agerpres.