10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 14:05
No menu items!

Noi dezvăluiri despre viaţa lui Michael Jackson

spot_img

mj

Doi foşti bodyguarzi ai lui Michael Jackson au scris o carte despre viaţa acestuia, în care dezvăluie, printre altele, că starul pop a avut o iubită foarte frumoasă din Europa de Est.

Michael Jackson ar fi avut o iubită est-europeană pe care obişnuia s-o îmbrăţişeze şi sărute pe bancheta din spate a maşinii sale conduse de un şofer, pretind fostele gărzi de corp ale artistului în cartea cu dezvăluiri despre viaţa acestuia, potrivit dailymail.co.uk.

Gărzile de corp, Javon Beard şi Bill Whitfield, scriu că excentricul star pop îi trimitea să le ia pe femeia misterioasă, la care cei doi se referă în carte sub forma “Prietena”, şi pe o altă femeie. În plus, cei doi ar fi fost trimişi să-i cumpere est-europencei cadouri de la Tiffany.

Bărbaţii dezvăluie cum Jackson ar fi obişnuit să o viziteze în timpul nopţii la un motel, după ce copiii săi se duceau la culcare. Cântăreţul ar mai fi avut o vizitatoare în afară de “Prietena”, pe care cei doi au numit-o “Floare” în carte, dar Jackson era mai ataşat de “Prietena”. Când aceasta ajungea în oraş, bodyguarzii aveau datoria de a se asigura că totul era în ordine pentru sosirea ei.

În carte, bărbaţii mai susţin că Michael Jackson era un tată foarte strict şi povestesc un episod în care artistul îl disciplina pe Prince, acum în vârstă de 17 ani, după ce nu avusese grijă să cureţe după câinele pe care-l primise în dar.

Deşi cei doi oferă astfel de dezvăluiri, o sursă a declarat pentru Daily News că bărbaţii nu intenţionează să-i creeze o imagine proastă cântăreţului, fiind de fapt “foarte ataşaţi de el şi de copiii săi”.

Cartea “Remember the Time” va fi publicată în iunie anul acesta.

R.D.