28.2 C
București
luni, 15 iulie 2024 - 9:18
No menu items!

Nike a retras de la vânzare tricourile BOSTON MASSACRE

spot_img

Nike a retras de la vânzare tricourile BOSTON MASSACRE

Celebrele tricouri Nike care au imprimate cu litere însângerate textul “Boston Massacre” nu vor mai fi fabricate din cauza dublului atentat la linia de sosire a maratonului din Boston, soldat cu trei morţi şi aproape 200 de răniţi, potrivit ABC News.

Cu toate că tricourile din seria ‘Boston Massacre’se fabrică de 35 de ani şi acestea se bucură în continuare de cerere mare din partea fanilor clubului „New York Yankees”, compania Nike a decis suspendarea fabricării acestora deoarece inscripţia a căpătat o dublă semnificaţie după sângeroasele atentate de acum o săptămână. Totodată, au fost retrase din vânzare toate articole aflate pe rafturile magazinelor.

Un purtător de cuvânt al Nike a declarat că lansarea celebrelor tricouri a avut loc cu ocazia victoriei repurtate de clubul de baseball „New York Yankees” asupra clubului din Boston, „Red Sox”, în anul 1978. Atunci, jucătorii din New York i-au bătut de patru ori la rând pe adversarii lor din Boston, iar apoi au devenit campioni mondiali la baseball.

C.I.