10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 18:01

Nigel Farage recidivează: Am o problemă uriaşă cu România

spot_img

Liderul UKIP atrage atenția asupra “organizaţilor criminale cunoscute” din România care s-au orientat spre Marea Britanie

 Nigel-Farage

Liderul UKIP Nigel Farage a declarat joi că are o “problemă uriaşă” cu România, alimentând acuzaţii de rasism adresate formaţiunii eurofobe pe care o conduce, informează postul CNBC în pagina electronică.

“Nu am probleme cu românii. Am o problemă uriaşă cu România”, a declarat Farage pentru CNBC, care militează ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană (UE).

Partidul Independenţei Regatului Unit (UKIP) a obţinut victoria în urma alegerilor europene, cu scorul de 27.5%, învingând cele trei partide tradiţionale britanice, conservatorii, laburiştii şi liberal-democraţii. Formaţiunea şi-a centrat campania împotriva imigraţiei, punctând asupra numărului mare de imigranţi din Europa.

Farage a declarat joi pentru CNBC că “organizaţii criminale cunoscute” din România s-au orientat spre Marea Britanie, după ce autorităţile au fost nevoite să le permită intrarea din cauza reglementărilor UE cu privire la libera circulaţie a persoanelor, bunurilor şi serviciilor.

C.A.