1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 13:17
No menu items!

Nicușor Dan și primarul Constanței vin la Guvern să ceară bani de căldură

spot_img

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, dar și  primarul Constanței, Vergil Chițac, ajung, vineri, la Guvern pentru a cere bani de căldură.

La întâlnirea de lucru, anunţată la Palatul Victoria, vor fi prezenți ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Energiei, Virgil-Daniel Popescu, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Pe 27 noiembrie, Nicuşor Dan afirma că urmează să aibă o întâlnire la nivel de miniştri – Finanţe, Dezvoltare, Energie – pe tema preluării ELCEN de către Primăria Generală, declarându-se optimist că părţile implicate vor ajunge la o soluţie pe acest subiect.

De asemenea, primarul general arăta, într-o postare pe Facebook, că urgenţa Bucureştiului este legată de costul termoficării, în condiţiile în care au crescut preţurile în sectorul energetic şi “e de dorit un efort comun” al Primăriei, Guvernului şi cetăţenilor pentru a acoperi aceste creşteri.

                                                                                                                Adina Silav