-1 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022 - 6:54
No menu items!

Nicușor Dan se laudă cu modernizarea a 11 km de rețea de termoficare. Mai are câteva sute

spot_img

Primarul general al Capitalei se laudă, într-o postare pe Facebook, că a reușit să semneze acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din reţeaua primară de termoficare a Capitalei. Lungimea totală care trebuie reparată este de apoximativ 700 de kilometri.

În postare, Nicușor Dan se laudă cu modernizarea celor 11 km și dă vina, evident, pe administrațiile precedente, deși el a câștigat fotoliul de primar general de peste un an.

„Lucrările vor începe în luna ianuarie şi vor fi realizate de Compania Energetica. Segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăveşti şi face parte din cei 40 de kilometri de reţea de termoficare scoşi la licitaţie în 2021. Sunt conştient că problema termoficării este una vitală şi îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situaţie generată de indolenţa precedentelor administraţii”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Luna trecută, Nicușor Dan declara, la o emisiune televizată, că rețeaua de termoficare care trebuie reparată are o lungime de peste 700 kilometri, iar ritmul maxim care poate fi atins este de 50 de kilometri de rețea pe an. 

Marilena Nedelcu