10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 22:19
No menu items!

Nicușor Dan se apucă de bulevardele bucureștene: Avem buget de 4 ori mai mare ca anul trecut

spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, vrea să repare 60 dintre bulevardele și străzile Capitalei și să refacă marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi. Edilul șef al Capitalei a anunțat că bugetul alocat străzilor este de 4 ori mai mare decât anul trecut.

Nicușor Dan spune că a vizitat unul dintre șantierele Capitalei, din sectorul 6, unde sunt lucrări de reparații la străzi.

„Am fost aseară în sectorul 6 al Capitalei, pe unul dintre şantierele deschise în această perioadă pentru repararea străzilor. În 2022 am reuşit alocarea unui buget de patru ori mai mare decât anul trecut în ceea ce priveşte drumurile şi marcajele rutiere (60 de milioane de lei faţă de 15 milioane de lei în 2021), iar asta se va vedea în teren”, a postat, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul Buucreștiului mai susține că vor fi făcute „reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în administrarea Primăriei Generale şi vom face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi, mult mai mult decât s-a făcut în 2020 şi 2021”.

„Semnalaţi vă rog zonele în care e nevoie de lucrări, iar informaţiile vor ajunge la Administraţia Străzilor Bucureşti pentru programarea intervenţiilor, în funcţie de buget”, le-a mai spus edilul bucureştenilor.

E. Stan