2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:59
No menu items!

Nicuşor Dan preferă să se testeze în loc să se vaccineze

spot_img

Nicușor Dan a intrat vineri în sediul Ministerului Transporturilor după ce a prezentat un test PCR negativ. Primarul Capitalei nu este vaccinat și a avut nevoie de acest document pentru a intra în instituție, conform restricțiilor în vigoare.

Nicușor Dan a mers la Ministerul Transporturilor ca să semneze acordul dintre Primăria București și Ministerul Transporturilor privind construirea unor drumuri noi de acces în Capitală.

El a prezentat la intrare în instituție dovada unui test PCR negativ, în lipsa unui certificat verde.

Lipsa certificatului verde COVID l-a împiedicat pe primarul Capitalei să intre, în urmă cu o zi, în sediul Guvernului. Întâlnirea care urma să o aibă la Palatul Victoria cu premierul Florin Cîțu s-a mutat la sediul PNL din Modrogan.

De altfel, primarul general Nicușor Dan nu poate intra în niciuna din instituțiile publice, care nu aparțin de Primăria Capitalei.

Edilul Capitalei a trecut prin boală în luna aprilie a acestui an, astfel că până în octombrie, ar fi putut să dețină certificat verde. Tot fiind întrebat de ce nu s-a vaccinat, Nicușor Dan a spus că vrea să-și facă mai întâi niște analize sau că pur și simplu nu a avut timp.

                                                                                                                    Adina Silav