14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 12:30

Nicușor Dan, fără acoperire. Vacanță cu bikini hippie și bărcuțe

spot_img

Primarul Capitalei, Nicușor Dan se bucură de vacanța de aproape o lună, foarte relaxat. Nu a mai dat voie nici măcar hainelor să îl încarce și umblă, mai liber ca niciodată, pe malul Mării Negre, fiind acoperit doar de un slip sumar, în stilul hipiot al anilor 70. Politicianul a fost totuși precaut, și a luat cu sine o bărcuță roșie pentru copii, de care să se ajute în caz că l-ar lua valul.

Edilul Bucureștiului profită din plin de lunga vacanță de vară de pe litoralul autohton, după ce, la începutul lunii, a fost în Munții Făgăraș.

Primarul a fost fotografiat în costum de baie, pe plajă, în stațiunea Olimp,  departe de șobolanii, gândacii și noile forme de viață care colcăie în București. 

Nicușor Dan a luat cu sine câteva accesorii menite să îi facă șederea mai plăcută: un slip hippie  care să îi permită un bronz cât mai uniform și o bărcuță roșie, pentru copii, fără de care nu intră în apă.

Tot ce putem spune este că primarul nu e foarte la modă, pentru că genul acesta de slip nu se mai poartă de muuuultă vreme.

Designerul Cătălin Botezatu a dat, în urmă cu ceva timp, niște recomandări bărbaților, în ceea ce privește fashion-ul de plajă.

“Am văzut că foarte mulți bărbați spun “optăm pentru tipul acela de chilot ca să ne bronzăm frumos”. Nu se mai poartă!

Mulți îl poartă din dorința de a-și arăta bărbăția. E jenant. Bărbăția nu stă în acel slip. 

Se îmbracă foarte mult șortul, iar dacă îți dorești să te bronzezi mult, îl poți sufleca puțin”, a spus designer-ul într-un interviu Perfecte.md.

Cine știe, poate că la anul, Nicușor Dan va ține cont de aceste sfaturi.

Lorena Luchian