13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 15:41
No menu items!

Nicușor Dan anunţă că va candida ca independent la alegerile viitoare pentru Primăria Bucureştiului și face noi promisiuni: ”Iarna asta o să fie mai bine”

spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a confirmat faptul că va candida ca independent la alegerile viitoare pentru București, cu susținerea partidelor care își doresc acest lucru.

El a precizat că vrea să continue proiectele începute.

Nicușor Dan dă asigurări că iarna aceasta va fi mai bine decât în anii precedenți în ceea ce privește asigurarea agentului termic, pentru că vor fi finalizați 50 km de conductă din rețeaua de termoficare, iar Centrala Titan va echilibra sistemul în zona de nord-est a orașului.

”Iarna cea mai rea pentru Bucureşti a fost 2020-2021, pentru că, fiind an electoral, nu s-au făcut lucrări în vara lui 2020 şi s-au acumulat toate acele lucruri care nu s-au făcut. Îmi aduc aminte că nu a avut, înainte de Crăciun, cam trei săptămâni, apă caldă şi căldură, vreo jumătate de Bucureşti. După aceea, 2021 a fost un pic mai bine, 2022 a fost un pic mai bine, 2023 o să fie mai bine pentru că au fost mari lucrări pe care le-am făcut anul ăsta şi este centrala din Titan care echilibrează pe zona de nord-est”, a explicat Nicuşor Dan.

                                                                                                                    Adina Silav