21.3 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 3:40
No menu items!

Nicu Gheară îl face „maimuțoi” pe Gigi Becali și „rinocer”, pe Vadim Tudor

spot_img

Nicu GhearaUn nou episod din războiul mediatic dintre omul de afaceri Nicu Gheară și finanțatorul echipei Steaua București, Gigi Becali, s-a consumat, miercuri, când primul a scris un pamflet pe blogul său despre parlamentar, dar și despre fstul său coleg de partid, Corneliu Vadim Tudor. Nicu Gheară le atribuie și porecle în acest pamflet – Becali este „maimuțoiul”, iar C.V. Tudor, „rinocerul”. Iată mai jos postarea.

Rinocerul a turbat. De vreo două zile este plimbat de șeful lui exact ca o centuristă pentru a umple cu lături ecranul televizioarelor. De parcă nu i-ar fi de-ajuns că este priponit ba de-o antenă, ba de alta, rinocerul a început să bată și pe la alte uși, doar-doar i-o deschide careva poarta, să poată grohăi în voie și să își ducă la bun sfârșit planul, acela de a-l distruge pe maimuțoi.

Dar maimuțoiul amnezic nu realizează că rinocerul îl vrea înapoi la Zoo, înconjurat de gratii. Doar așa mai poate spera și rinocerul să candideze la europarlamentare, bucurându-se de închiderea maimuțoiului și dându-i-se astfel ocazia patrupedului să mai pozeze, încă o data, în salvatorul amnezicului. Altfel, rinocerul ar fi dispărut de tot…

Ambele animale, în schimb, nu își dau seama că eu mă joc cu ele. Dacă m-aș pune la mintea lor…ar putea ieși destul de șifonate.

Și acum să ne jucăm un pic. Recunoașteți cele două personaje alături de care m-am fotografiat zilele trecute?

În altă ordine de idei, am găsit pe net două declarații care m-au amuzat:

„E un nebun! E de-al diavolului! Bă, dacă vă spun eu – ăsta e un smintit, păi aşa e! E Satana!” (Gigi Becali despre C.V.Tudor)

„Cine, analfabetul ăla? Păi ăla e un cioban! Un nenorocit! Ăla vorbeşte despre mine? Nu ştiţi cine e machidonul ăsta care-i face de râs pe machidoni, faţă de care am toată stima!” (V.C.Tudor despre Gigi Becali)

Andi Topală