3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:31
No menu items!

Nicu Gheară: Fratele meu nu are legătură cu cei anchetați de DIICOT

spot_img

Omul de afaceri Nicu Gheară susține, pe pagina sa personală, că este o pură coincidență de nume între cel anchetat de DIICOT pentru fraude cu carduri bancare și fratele său, care „nu a avut, nu are şi nici nu va avea vreodată vreo treabă cu persoanele anchetate de DIICOT”.

Iată întregul mesaj transmis de Nicu Gheară pe blogul său.

Ce se întâmplă în aceste zile, însă, legat de aceste anchete, depăşeşte orice închipuire! Pentru unii este de-ajuns dacă te numeşti Gheară şi dacă discuţi la telefon cu o persoană care este urmărită pentru diverse infracţiuni ca să facă din asta mare anchetă şi mare tămbălău în mass-media. Dar apoi, după cacealma, nu-şi mai cere nimeni scuze pentru că îţi este terfelit numele.

Cu mai mulţi ani în urmă, se dezinforma voit, interesul lor fiind să distragă atenţia opiniei publice de la adevăratele probleme ale ţării, iar găinarii erau transformaţi în mari infractori.

Am remarcat, cu dezamăgire, că aceste dezinformări au revenit în actualitate, iar adevăratele infracţiuni sunt ascunse. Şi aici mă refer la infracţiunile acelora din cauza cărora populaţia ţării moare şi acum de foame.

Am plecat din ţară în urmă cu 12 ani când mi-am dat seama că eram lipsit de apărare în faţa minciunilor şi dezinformărilor lor. Timpul a demonstrat că eu am avut dreptate şi că minciunile lor au fost inventate doar pentru a-mi face rău, pentru a fi discreditat şi pentru a-mi strica imaginea. Din păcate, observ că au fost reactivate acele persoane lipsite de scrupule, care sunt puse să dezinformeze sau mint în mod voit şi care nu se gândesc decât la propriile afaceri, fără să se gândească, vreo clipă, la viitorul României.

FOTO nicugheara.com