14.6 C
București
marți, 11 mai 2021 - 23:18

Nicole Kidman a ratat şansa de a fi pe lista nominalizaţilor la Oscar

Nicole Kidman a ratat şansa de a fi pe lista nominalizaţilor la Oscar

Actriţa australiană Nicole Kidman a ratat şansa de a fi nominalizată la Premiile Oscar 2013, după ce lansarea filmului care i-ar fi putut aduce un trofeu – „Grace de Monaco” – a fost amânată pentru primăvara lui 2014.

Grace de Monaco, în care joacă rolul titular, cel al actriţei devenite prinţesă, a fost achiziţionată recent de The

Weinstein Company, scrie The Hollywood Reporter, renumită pentru faptul că filmele şi actorii pe care îi promovează reuşesc să obţină invariabil câte o nominalizare la Oscar.

Producţia ar fi urmat să fie distribuită în cinematografe începând cu 27 noiembrie, însă compania a anunţat că lansarea va fi amânată cu câteva luni, pentru ca filmul să poate fi terminat. Decizia a atras numeroase comentarii negative mulţi temându-se că este vorba de un eşec de producţie, scrie publicaţiaWorstPreviews.

Cei de la The Weinstein Company au reuşit să obţină nominalizări în ultimii trei ani la categoria „Cel mai bun film” cu The King’s Speech, The Artist şi  The Silver Linings Playbook.

Anul acesta, compania va susţine în lupta pentru cel mai important premiu din industria cinematografică pelicula The Butler.

C.A.