3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 5:03
No menu items!

Nicolae Ciucă: “Vineri vom stabili cine va prelua primul funcția de premier”

spot_img

Liderul PNL desemnat pentru funcția de premier, Nicolae Ciucă, a anunțat, joi seară, după finalizarea negocierilor cu PSD și UDMR, că la discuțiile ce vor avea loc vineri, se va stabili care partid va da primul premierul prin rotație.

Premierul desemnat de PNL, Nicolae Ciucă, a spus, după negocierile cu PSD, că liderii partidelor au stabilit un calendar.

“S-au făcut pași importanți, cât și pe ceea ce înseamnă. Cred că ceeea ce este cel mai important, este că avem un calendar. Urmează să stabilim mâine cine va lua primul funcția de premier”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a mai anunțat că s-a stabilit ca în bugetul pe anul viitor, un procent de 7% să fie destinat investițiilor.

„Am încheiat o rundă consistentă de negocieri. Am reuşit să înaintăm pe aspectele care erau în dezbatere. S-au făcut paşi importanţi atât pe ceea ce înseamnă pachetul social, cât şi pe ceea ce înseamnă faptul că agreăm să găsim soluţii, astfel încât să nu creştem taxele.

Am stabilit să avem un procent de 7% pentru investiţii, în programul de guvernare, în bugetul anului viitor şi un calendar astfel încât, până joi, să avem un guvern. (…) S-au făcut pași importanți. Cred că asta este cel mai important, că avem un calendar. Urmează să stabilim mâine cine va lua primul funcția de premier. Cred că vom reuși”, a mai spus Ciucă.

M. Nedelcu