3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 5:38
No menu items!

Nicolae Ciucă, despre blocajul la negocieri: “Am luat o pauză. Nici noi nu vrem la guvernare fără PSD și UDMR”

spot_img

Nicolae Ciucă, premierul propus de PNL al viitoarei coaliții de guvernare, a explicat, vineri, că negocierile au fost suspendate fie pentru câteva ore, fie până sâmbătă dimineață și a negat existența unui blocaj. Ciucă a subliniat că nici liberalii nu vor guvernare “fără PSD, UDMR și minorități” și a transmis că negocierile vor fi reluate: “Nu există niciun fel de discuție pentru ca una din formațiuni să iasă din coaliție (…)Sunt tehnici de negociere”, a dat asigurări Ciucă.

Am convenit pe capitolul social, l-am încheiat. Am convenit pe acordul politic s-a încheiat, este redactat. Avem în continuare de ajustat câteva elemente la Justiție și am demarat negocierile pe ministere.

În momentul acesta, fiecare dintre noi am convenit să luăm o pauză și vom continua discuțiile fiecare parte în interior, urmând ca în această după-amiază sau mâine dimineață să reluăm negocierile.

Fiecare minister este foarte important și nu există absolut niciun fel de discuție ca una din formațiuni să iasă din coaliție.

Sunt tehnici de negociere și fiecare își negociază lucrurile. Nici noi nu vrem să intrăm în coaliție fără PSD, UDMR și minorități. (…)Dați-ne voie să găsim soluții pentru a debloca această criză”, a declarat Nicolae Ciucă vineri după-amiază.

Raluca Dan