17.2 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 4:12
No menu items!

Nicolăescu: Lambru ocupă o funcţie tehnică, ce nu se evaluează politic

spot_img

Liderul PNL Eugen Nicolăescu a ţinut să precizeze că pentru nominalizarea Andreei Lambru ca secretar general adjunct al Guvernului nu s-a avut în vedere o evaluare politică a acesteia, întrucât ocupă o funcţie tehnică. La rândul său, Ludovic Orban susține că nu are nicio legătură cu ultima ispravă în materie de numiri la nivelul Guvernului și precizează că PNL are sute de oameni de valoare de care speră să se țină cont în viitoarele numiri.

„Este vorba de o funcţie tehnică la Guvern, şi nu de o funcţie politică, în consecinţă eu nu pot să fac comentarii de natură tehnică, eu fiind politician. Ea la PNL face muncă politică, deci e cu totul altceva”, a răspuns Nicolăescu. El a subliniat totuţi că este vorba despre o funcţie tehnică, care nu se evaluează din punct de vedere politic”.

Orban:  Nu am nicio legătură cu ultima ispravă în materie de numiri la nivelul Guvernului

”Îi informez pe cârcotaşi că nu am nicio legătură cu ultima ispravă în materie de numiri la nivelul Guvernului. Ce doresc să se ştie este faptul că PNL are sute de oameni de valoare care au ocupat poziţii de prefecţi, secretari generali sau secretari generali adjuncţi în ministere sau autorităţi, primari, secretari de stat sau miniştri”, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de facebook. El mai precizează despre aceștia că sunt oameni maturi, cu imagine pozitivă, cu experienţă şi competenţă și își exprimă speranța că în viitoarele numiri să se ţină cont de ei. (A.M)