0.2 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023 - 6:34
No menu items!

Niciodată un bărbat cu cinci soţii nu poate fi de partea mea. Vezi cine a declarat

spot_img

Gigi Becali iese la atac. “Un om care a avut cinci soţii nu are cum să fie de partea mea”, i-a strigat Becali lui Tăriceanu, supărat că fostul lider liberal se opune intrării lui în PNL.

“Comparaţia dintre mine şi Tăriceanu o voi face după alegeri, că trebuie să mă gândesc bine ce este în viaţa particulară. N-are rost să discut până atunci. De ce? Pentru că suntem în aceeaşi armată. El este general, eu sunt soldat. Dar asta nu înseamnă că după ce câştigăm războiul, soldatul n-o să-i spună adevărul generalului. Şi adevărul este numai de partea mea. Eu unul promovez familia. Niciodată un bărbat care ia cinci neveste nu poate să fie de partea mea pentru că eu promovez familia. Cum poţi să spui unei femei că nu mai vrei să stai cu ea? Dacă eu stau cu femeia un an, sunt 365 de zile, în pat cu ea, cum să-i spun că acum nu mai vreau… nu concep aşa ceva. Oameni ăştia n-au suflet, n-au inimă. N-or să mă agreeze niciodată şi n-or să fie de partea mea”, a spus Becali.

Cât despre declaraţiile lui Tăriceanu referitoare la manipularea ideilor, Becali a subliniat: „Eu nu manipulez idei, eu manipulez treburi practice, fac, fac, fac şi iară fac. Eu nu manipulez , manipulez, manipulez şi iar manipulez. Nici idei, nici oi nu manipulez. Eu  treburi fac, fac, fac şi oi mulg şi dau, dau, dau”. (A.M)

foto: ocnamuresonline.ro