1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 10:47
No menu items!

Nici nu s-a format bine și PMP începe să piardă membri

spot_img

b

Membru fondator al Mişcării Populare (PMP), aflată, la constituirea acestei platforme politice, chiar de-a dreapta lui Traian Băsescu – pe care, de altfel, îl consideră „o capodoperă” – Elenina Nicuţ a demisionat din PMP. Ea şi-a anunţat decizia pe reţeaua de socializare Facebook, tot acolo unde, în urmă cu un an, le transmitea contestatarilor ei, „un răcoros vă f… în gură”.

Elenina Nicuţ este avocat de profesie şi este al doilea membru PMP cu notorietate care părăseşte partidul, după Adrian Papahagi. Ea a anunţat că renunţă la toate funcţiile deţinute şi rămâne doar membru în Fundaţia MP, acolo unde speră că va veni şi Traian Băsescu, la încheierea mandatului de preşedinte.

După o îndelungă chibzuială, incluzând multiple repuneri pe rol şi amânări de pronunţare, am decis astăzi să demisionez din calitatea de membru PMP şi implicit din toate funcţiile deţinute în acest partid. Cum demisiile nu se motivează, înţeleg să nu fac nici eu excepţie. Tot ce pot spune e că, în mod paradoxal poate, decizia este în perfect acord cu încrederea, aprecierea şi respectul meu pentru Preşedintele Traian Băsescu şi cuvântul său, eu rămânând de altfel în Fundaţie, ca membru fondator, acolo unde îl voi aştepta să se alăture după încheierea mandatului. le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, precum şi celor care m-au criticat în fel şi chip, pe drept sau pe nedrept, şi astfel m-au călit. Foştilor colegi le doresc spor în toate, multă baftă şi mai ales să atingă o performanţă deloc uşoară: aceea de a-mi câştiga votul

Elenina Nicuţ

Veronica Nane