19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:14
No menu items!

Nia Sanchez din Nevada este noua Miss SUA 2014 – FOTO

spot_img

Frumoasa de origine latină are centură neagră în artele marţiale

 Nia Sanchez

Miss Nevada, Nia Sanchez, 24 de ani, a fost încoronată duminică seară Miss SUA 2014, în cadrul celei de-a 63-a ediții a concursului de frumusețe organizat la Baton Rouge River Center din Baton Rouge, Louisiana, conform starpulse.com.

Nia a învins alte 50 de „regine ale frumuseţii“ şi a fost încoronată de fosta deţinătoare a titlului Miss SUA, Erin Brady și va reprezenta Statele Unite la concursul de frumusețe Miss Universe 2014.

nia sanchez1

Ea a fost motivată să se înscrie în concursuri de frumusețe de prietena ei, Kristen Dalton, fostă Miss Carolina de Nord și câștigătoare a titlului de Miss SUA în 2009.

Pe jumătate hispanică, Nia Sanchez iubește călătoriile. Ea a lucrat ca dădacă în Europa după ce a absolvit liceul și a mai călătorit și în Orientul Mijlociu, Thailanda și China.

niasanchez

După ce a fost încoronată, Sanchez a declarat că a trăit, împreună cu mama ei, într-un adăpost pentru femei, iar la vârsta de 8 ani a început să ia lecţii de taekwondo pentru a învăţa tehnici de auto-apărare, dar şi pentru a-şi spori încrederea în sine.Tânăra are centură neagră în Tae Kwon Do şi spune că femeile trebuie să ştie să se apere pentru a scăpa de problema violurilor în campusurile universitare.

C.A.