3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 5:31
No menu items!

Netflix lansează un site dedicat topurilor de filme şi seriale

spot_img

Cele mai populare filme și seriale disponibile pe Netflix sunt prezentate într-un site dedicat, pe baza unui nou sistem de măsurare.

Așa cum anunța luna trecută, Netflix trece la un nou sistem de măsurare a popularităţii conţinutului. În loc să mai ia în calcul o vizionare după doar două minute de redare, compania va măsura numărul însumat al orelor de vizionare pe care le adună titlurile şi, în funcţie de acest criteriu, va stabili topurile de popularitate.

Netflix a creat un site dedicat topurilor de popularitate. Aici, vor fi afișate topuri săptămânale de popularitate, atât pentru filme, cât și pentru seriale, care vor fi actualizate în fiecare zi de marți.

Vor exista două categorii principale pentru listele de filme și seriale – producții în limba engleză și producții în alte limbi. În dreptul fiecărui titlu va fi afișat numărul însumat de ore de vizionare. Există și un top al celor mai populare producții din toate timpurile (nu doar din ultima săptămână). Aici măsurarea se face în funcție de performanța din primele 28 de zile din momentul lansării și se aplică o rotunjire la 10.000 de ore.

                                                                                                                   Adina Silav