22.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024 - 22:33
No menu items!

Nepoata reginei Elizabeth a II-a, Zara Phillips, a încălcat un principiu de conduită regală și a pozat pentru un tabloid

spot_img

zara-phillips

Zara Phillips, una dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, campioană la echitaţie, a încălcat un principiu de conduită al familiei regale britanice şi a pozat alături de soţul şi de fiica ei în vârstă de câteva săptămâni, în schimbul sumei de 250.000 de dolari, pentru tabloidul Hello!, conform AFP.

Cea mai mare dintre nepoatele suveranei britanice pozează, în numărul din 3 martie al acestui taloid, alături de soţul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, și de fiica lor, Mia, născută pe 17 ianuarie, informează AFP.

Potrivit presei britanice, cuplul ar fi vândut tabloidului dreptul de a publica o serie de fotografii contra sumei de 250.000 de dolari (180.000 euro).

Familia regală britanică a depus eforturi considerabile în ultimii ani încercând să se asigure că tabloidele îi respectă viaţa privată. Publicaţiile britanice respectă cu stricteţe această regulă după moartea prinţesei Diana, în 1997, la Paris, într-un accident de automobil, care s-a produs în timp ce prinţesa britanică era urmărită de paparazzi.

În acest sens, presa britanică a refuzat să publice fotografiile cîn care soţia prinţului William, ducesa de Cambridge, făcea plajă topless, în 2012. De asemenea, apariţiile rare în public ale prinţului George, fiul lor, al treilea în ordinea de succesiune la tron, sunt riguros analizate înainte de a fi publicate.

Zara şi fratele ei, Peter Phillips, au încălcat însă acest principiu. Tânăra nepoată a suveranei britanice a pozat pentru tabloidul Hello! în 2002 alături de iubitul ei din acea vreme, în timp ce Peter a vândut aceluiaşi tabloid drepturile de publicare a fotografiilor sale de nuntă realizate în 2008.

Presa britanică a publicat la acea vreme o serie de articole prin care au arătat nemulţumirea reginei Elizabeth a II-a faţă de conduita nepoţilor ei.

Palatul Buckingham, contactat de AFP, a refuzat, marţi, să comenteze aceste informaţii.

 

C.A.