11.2 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 21:03

Nepoata ministrului Sănătății, Sorina Pintea, s-a sinucis

spot_img

Tragedie în familia ministrului Sănătății! Nepoata Sorinei Pintea s-a sinucis la 27 de ani. Flavia Magdău-Tătărău (foto) a fost găsită spânzurată în casa în care locuia în Baia Mare.

Cazul a fost preluat de către Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș, care a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.Alarma s-a dat marți seară, în jurul orei 18:16, după ce a fost făcut un apel la 112. Potrivit informațiilor oferite de IPJ Maramureș, un echipaj SMURD și unul de poliție s-au deplasat la fața locului.

Medicii care au ajuns și ei de urgență au încercat să o resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar. Cazul a fost preluat de o echipă de criminaliști, potrivit observator.tv.

“La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a decesului”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru jurnalistul Vasile Dale.

La scurt timp după ce a aflat vestea tristă, ministrul Sănătății a transmis un mesaj pe cât de scurt, pe atât de cuprinzător pe o rețea de socializare. “Rămas bun, Flavia”, a notat Sorina Pintea, ministrul Sănătății, pe pagina sa de Facebook.

Alex Militaru