19.8 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 10:46

Naștere extrem de rară. O tânără a născut 9 copii. Părinții au fost surprinși, știau numai de 7

spot_img

Halima Cisse, în vârstă de 25 de ani din Mali a născut miercuri, într-un spital din Maroc, nouă bebeluși, toți, perfect sănătoși. Părinții s-au mirat pentru că se așteptau la șapte bebeluși după cum arătaseră investigațiile medicale făcute înainte de naștere. Halima Cisse a intrat într-un club extrem de redus al mamelor de nonupleți, potrivit The Guardian.

Femeia ar fi trebuit să nască șapte bebeluși, conform testelor cu ultrasunete efectuate în Maroc și Mali, însă doi dintre frați pur și simplu nu au putut fi văzuți. Toți copiii au fost născuți prin cezariană.

Sarcina lui Cisse a devenit subiect național în țara vest-africană și a atras atenția liderilor. De altfel președintele țării a decis ca femeia să fie supravegheată și să nască în Maroc. Aici a adus pe lume cinci fete și patru băieți.

„Mama și bebelușii se descurcă bine până în prezent”, a declarat ministrul sănătății din Mali, Fanta Siby, pentru Agenția France-Presse, adăugând că a fost ținută la curent în permanență cu situația de către medicul malian care a însoțit-o pe Cisse în Maroc.

Femeia urmează să se întoarcă acasă peste câteva săptămâni.