9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 17:52
No menu items!

Naomi Campbell, premiată de consulul Japoniei în Australia, pentru acţiunile ei umanitare

spot_img

Naomi Campbell1

Top-modelul britanic Naomi Campbell a fost premiată de consulul Japoniei în Australia, acesteia fiindu-i dedicată o ceremonie tradiţională a ceaiului, în semn de recunoaştere a eforturilor umanitare pe care vedeta le-a făcut în beneficiul familiilor nipone afectate de tsunamiul din 2011, scrie contactmusic.com.

Naomi Campbell a fost impresionată de tragedia provocată de tsunamiul din 2011, care a devastat coasta Japoniei în 2011 şi a ucis peste 15.000 de persoane.

În timp ce se afla la Sydney, pentru a lansa versiunea australiană a concursului TV „The Face”, Naomi Campbell a fost invitată la reşedinţa consulului Japoniei, unde oficialii niponi au organizat o ceremonie a ceaiului în semn de mulţumire pentru donarea a peste 300.000 de dolari de către modelul britanic fondului de ajutorare a familiilor nipone afectate de tsunami, prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Fashion for Relief.

“Vă sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că am putut să particip la această ceremonie tradiţională a ceaiului. Japonia a reprezentat o parte importantă a carierei mele. Vreau să văd că Japonia îşi revine şi, chiar dacă am început puţin mai târziu, avem în continuare proiecte în derulare, deşi ele nu ţin prima pagină a ziarelor”, a spus Naomi Campbell.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top-modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.

C.A.